aboutus

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Brandsculptures
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

PIEDRA (XIAMEN) ΣΜΙΛΕΎΕΙ τη Co., το ΕΠΕ (PIEDRA WORLD LIMITED) είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή των γλυπτών και των αγαλμάτων, όπως το γλυπτό μετάλλων, τα αγάλματα χαλκού, το γλυπτό ανακούφισης, τα γλυπτά φίμπεργκλας, κ.λπ…. Εκείνοι επιχαλκώνουν τα γλυπτά και το έργο τέχνης μετάλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυπτό κήπων, μεγάλα υπαίθρια αγάλματα, διακόσμηση τοίχων μετάλλων, διακοσμήσεις ναυπηγείων, κ.λπ….

 

Έχουμε την πολύ επαγγελματική ομάδα: ταλαντούχοι τρισδιάστατοι σχεδιαστές/καλλιτέχνες, τεχνικοί εργαζόμενοι, άριστες πωλήσεις, επαγγελματικοί QC επιθεωρητές, ισχυρή ομάδα μεταπώλησης, η οποία συμβάλλει πολύ σε υψηλό μας - ποιοτικά έργα τέχνης. Το γλυπτό μανιταριών μας βοηθά τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ πελάτη μας για να πάρει τη 2$α τιμή σε μια διάσημη επίδειξη τέχνης στις ΗΠΑ, ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌΣ πελάτης είναι τώρα ο μακροπρόθεσμος πελάτης συνεργασίας μας, τοποθέτησε διάφορες διαταγές σε μας το χρόνο.

 

 

Με περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στην παραγωγή και την εξαγωγή των γλυπτών μετάλλων και των γλυπτών χαλκού, μπορούμε να σας παρέχουμε πολύ υψηλό πρότυπο - η ποιότητα, μεγάλος υψηλός καθρέφτης σχολιάζει την επίδραση στα γλυπτά ανοξείδωτου, άριστη εργασία τέχνης. Κυρίως τα γλυπτά μας είναι για τους καλλιτέχνες, σχεδιαστές, γκαλερί τέχνης, χονδρέμποροι, κατασκευαστικά προγράμματα ......

 

Λόγω της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης και της καλής φήμης στο εξωτερικό και εσωτερικός, τα γλυπτά μας έχουν πωληθεί σε πολλές χώρες, ΗΠΑ, Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Ινδονησία, κ.λπ., και τώρα έχουμε τους πράκτορες στη Μαλαισία, Σιγκαπούρη και φιλιππινέζικος, φαινόμαστε προς τα εμπρός όλο και περισσότεροι επιχειρήσεις ή άνθρωποι για να μας ενώσουμε για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον από κοινού!

 

Η έννοια της «υψηλότερης ποιότητας, καλύτερες πίστωση και ικανοποίηση των πελατών» είναι η ψυχή στην επιχείρησή μας. Η επιθυμία μπορεί να έχει μια πιθανότητα να σας συντηρήσει!!

 

Οι εικόνες εργοστασίων: 

 

-02-
Ιστορία

PIEDRA (XIAMEN) ΣΜΙΛΕΎΕΙ τη Co., το ΕΠΕ χτίζεται περισσότερα έτη than10, το οποίο είναι ένας από τους κορυφαίους εξαγωγείς που έχει εξαγάγει πολλά σύγχρονα και σύγχρονα γλυπτά στη ξένη χώρα. Έχουμε κάνει και έχουμε εγκαταστήσει πολλά γλυπτά στο εξωτερικό σε αυτό να έχουν την υψηλή φήμη από τους παλαιούς πελάτες. Μπορείτε να ξέρετε περισσότερων για την ιστορία επιχείρησής μας και τη δυνατότητα από κάτω από τη μεγάλη περίληψη προγράμματος.

Το 2006, η επιχείρησή μας χτίστηκε και ξεκίνησε την επιχείρηση γλυπτών σε πολλή ξένη χώρα.

Το 2007, έχουμε πωλήσει το πρόγραμμα γλυπτών λιονταριών φίμπεργκλας στο Λας Βέγκας, το οποίο εγκαθίσταται ως υπαίθρια διακόσμηση.

Από το 2008 ως το 2016, έχουμε εξαγάγει πολλά γλυπτά σε Αμερικανό, όπως το πρόγραμμα γλυπτών μανιταριών ανοξείδωτου, ανώμαλο πρόγραμμα γλυπτών μανιταριών, μεγάλο επικεφαλής πρόγραμμα αγαλμάτων μετάλλων μανιταριών, πρόγραμμα γλυπτών ανοξείδωτου μορφής αυγών. Περίπου το γλυπτό μανιταριών ανοξείδωτου, αυτό έχει το δεύτερο βραβείο στην έκθεση της Ντακότας. Και όλα τα προγράμματα έχουν την υψηλή φήμη από τον πελάτη.

Το 2017, Karate το πρόγραμμα αγαλμάτων χαλκού έχει προσαρμοστεί και έχει εγκατασταθεί στο Ισραήλ. Και ο πελάτης έχει πάρει τις εγκατεστημένες εικόνες για τη συλλογή μας.

Στα τέλη του 2017, ο πελάτης της Νορβηγίας προσωπικά έχει ενδιαφέρει για το άγαλμα βαρώνων, έτσι προσάρμοσε το άγαλμα φίμπεργκλας ύψους 2m για τη συλλογή τέχνης. Και είπε ότι το άγαλμα βαρώνων φαίνεται εξαιρετικά ρεαλιστικό όταν το πήρε. Έτσι ο πελάτης μοιράζεται μερικές εικόνες αγαλμάτων στο Pinterest της για να μας βοηθήσει να διαδώσουμε τα γλυπτά.

Στις αρχές του 2018, μερικά γλυπτά κύκλων ανοξείδωτου έχουν πωληθεί στη Μαλαισία, τα οποία εγκαταστάθηκαν στο λόμπι της οικοδόμησης. Μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες συγκέντρωσης ανθρώπων που σημαίνουν ότι τα προγράμματα εγκαθίστανται επιτυχώς εκεί.

Το 2018, έχουμε πωλήσει άλλα γλυπτά λιονταριών στη Σιγκαπούρη, το οποίο αγοράζεται από τον ιδιώτη για τη διακόσμηση βιλών.

Μέχρι τώρα, πολλά προγράμματα έχουν ακόμα υπό εξέταση, το οποίο θα δημιουργήσει τα όλο και περισσότερο καταπληκτικά και εντυπωσιακά γλυπτά για τον παλαιό και νέο πελάτη.

 

Η πεποίθησή μας: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΛΥΠΤΑ, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.»

 

 

 

-03-
Υπηρεσία

PIEDRA (XIAMEN) ΣΜΙΛΕΎΕΙ τη Co., ΕΠΕ, περισσότερο από 10 έτη στην επιχειρησιακή γραμμή γλυπτών, έχει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο και κατασκευάζει τα προσαρμοσμένα γλυπτά και τα αγάλματα. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τα γλυπτά ανοξείδωτου, μετάλλων, χαλκού και φίμπεργκλας. Όλα τα γλυπτά όχι μόνο τίθενται ως υπαίθρια διακόσμηση, όπως το θέρετρο διακοπών, διακόσμηση κήπων, διακόσμηση παραλιών, βίλες, διακόσμηση πόλεων αλλά και εσωτερική διακόσμηση, όπως η διακόσμηση ξενοδοχείων, διακόσμηση λεσχών, διακόσμηση λεωφόρων αγορών, διακοσμήσεις γραφείων, εγχώριες διακοσμήσεις, επίδειξη στοών και ούτω καθεξής. Θεωρεί τα πιό σύγχρονα και δημιουργικά γλυπτά, θα απολαύσει τα μάτια σας και θα απελευθερώσει τη διάθεσή σας.

 

Σε μια λέξη, έχουμε μια επαγγελματική και συνεταιριστική ομάδα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας. Η ομάδα μας περιλαμβάνει το διορατικό ηγέτη, ικανοί πωλητές, άριστοι σχεδιαστές τέχνης, άφθονοι εργαζόμενοι εμπειρίας, πρόσωπο ποιοτικού ελέγχου. Έχουμε την πολύ πλούσια εμπειρία στην κατασκευή των γλυπτών και εγκατεστημένης της γλυπτό οδηγίας. PIEDRA (XIAMEN) ΣΜΙΛΕΎΕΙ τη Co., το ΕΠΕ μπορεί στα σίγουρα να παρέχει τα μέρη της υπηρεσίας σύμφωνα με τα αιτήματα του πελάτη.

 

Η καλή υπηρεσία μας:

  • Παρέχετε μερικές σχετικές εικόνες γλυπτών για την αναφορά πελατών πρώτα.
  • Παρέχετε το σχέδιο σχεδίων εάν ανάγκη πελατών.
  • Κατασκευάστε υψηλό - ποιοτικά γλυπτά για τον πελάτη.
  • Το σχέδιο του πελάτη είναι θερμά ευπρόσδεκτο.
  • Τακτοποιήστε την αποστολή για τους πελάτες.
  • Παρέχετε την οδηγία εγκαταστάσεων περιοχών για τον πελάτη, και παρέχετε τους εργαζομένους για να εγκαταστήσετε επί του τόπου για το μεγάλο πρόγραμμα.
  • Παρέχετε τις προηγούμενες υπηρεσίες πώλησης και μεταπώλησης.
  • Παρέχετε μερικές διατηρημένες μεθόδους στον πελάτη.
  • Μπορέστε να προκαλέσετε μερικά σκληρά προγράμματα.

 

Πάντα να είστε εδώ να παράσχετε το καλύτερο ενώπιον της υπηρεσίας και της υπηρεσίας μεταπώλησης για σας.

-04-
Η ομάδα μας

PIEDRA (XIAMEN) ΣΜΙΛΕΎΕΙ τη Co., το ΕΠΕ έχει μακροπρόθεσμο στα κάνοντας και πωλώντας γλυπτά. Η ομάδα μας έχει τους μέρος-στοχαστικούς ηγέτες, τους ταλαντούχους σχεδιαστές, τους ικανούς πωλητές, τους εργαζομένους ικανότητας, QC το πρόσωπο ελέγχου, και τους εργαζομένους εμπειρίας. Μπορείτε να είστε υπόλοιπο βεβαιώσατε ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με μας.

 

Θερμά ευπρόσδεκτοι εσείς για να έχουμε μια έρευνα σε μας ανά πάσα στιγμή, και θα είμαστε πάντα εδώ για την απάντηση.

 

CO. ΓΛΥΠΤΏΝ PIEDRA (XIAMEN), ΕΠΕ

ΔΩΜΑΤΙΟ 1606, CHANGAN BLDG, ΔΡΌΜΟΣ NO.75-77 LVLING, ΠΕΡΙΟΧΉ HULI, XIAMEN, 361009, FUJIAN, ΚΊΝΑ

Τηλ.: 0086-13950080662,0086-592-8264336 

Fax: 0086 592 5532472

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το SALES1@brandsculptures.com

Στοιχεία επικοινωνίας